Elite Resort Hotel

Sărbători Pascale la Elite

Vă invităm să vă petreceți Sărbătorile Pascale la Elite Resort Hotel.

Cazarea este disponibilă la următoarele prețuri, care includ atât acces SPA, cât și mic dejun continental: camera single – 50 EUR/ zi și camera dublă – 70 EUR/ zi.

Oferta restaurantului cuprinde Masă festivă de Paști si demipensiune. Masa festivă include: platou tradițional de paști (ouă, șuncă fiartă, telemea, drob de miel, legume); friptură de miel cu garnitură de cartofi la cuptor și salată verde; cozonac de casă (nucă, mac, ciocolată, rahat); apă, cafea și vin (alb, roșu, rose). Prețul unei mese festive este în valoare de 20 EUR/ persoană.

În ceea ce privește demipensiunea, prețurile includ o masă de prânz sau de cină, meniul dispunând și de opțiuni de post. În seara de Paști, 7 Aprilie, restaurantul are program de funcționare până la ora 01:00. Prețul demipensiunii este în valoare de 15 EUR/ zi.

Elite vă pune la dispoziție și SPA-ul grandios, ale cărui facilități includ: piscină încălzită exterioară, saună uscată, saună umedă, saună salină cu infraroşu, jacuzzi interior şi exterior, sală de fitness și sală de relaxare cu design Feng Shui. Accesul include: papuci de unică folosință, prosoape și halate pe care le veți găsi în incinta SPA-ului.

La cererea clientului, Masa festivă de Paști poate să fie servită într-un cadru tradițional la Coliba lui Horia în Paleu.

Elite Resort Hotel se află amplasat central, vis-a- vis de Parcul I.C. Brătianu și în imediata proximitate a Dealului Ciuperca. Amplasarea sa îl face unul dintre cele mai bine poziționate hoteluri din orașul Oradea, la doar 2 min. de Aquapark Nymphaea, 5 min. de Str. Republicii (centrul orașului), 4 min. de Mănăstirea Sf. Cruci, 6 min. de Biserica cu Lună și 9 min. de E60.

Oferta este disponibilă în perioada 31 Martie – 10 Aprilie 2018.