A fost odată...

Un hotel fermecător în perla art nouveau a României

Un reper al orașului Oradea, cunoscut pentru locația sa, liniștea și intimitatea pe care le conferă, Elita a captivat familiile, călătorii de afaceri și de agrement încă de la deschiderea sa din 1998, fiind primul hotel privat din regiune. Amplasat în inima orașului Oradea, Elite are o locație de neegalat, protejată de un parc liniștit, fiind la câțiva pași de colecția impresionantă de monumente de patrimoniu din Oradea.

Astăzi, Elite oferă 40 de camere și 1 apartament, un restaurant atât interior cât și în aer liber ideal pentru întruniri private, o sală de evenimente Belle Epoque care deservește 200 de oaspeți și o piscină în stil Hollywood, încălzită pe tot parcursul anului. Complexul Balnear Medical este premiat la nivel național și internațional, fiind Best Luxury Medical Spa 2019 din Europa de Est și Luxury Medical Resort 2020, și oferă tratamente de recuperare fizică, slăbire, relaxare și înfrumusețare. Comlexul Balnear Medical este momentan inchis!

Timp de peste două decenii, Elite a fost casa departe de casă pentru lideri politici și de afaceri, celebrități naționale și internaționale, profesioniști tineri și maturi și călători cu experiență, care alcătuiesc o listă impresionantă de vizitatori. Printre vizitele notabile se numără Familia Regală a României, numeroși politicieni, oameni de afaceri și celebrități precum Florin Piersic, Horațiu Malaele, Marius Manole, Maia Morgenstern sau Paula Seling.

Trăiți o experiență liniștită prin eleganța familiară conferită de serviciile și cazarea de 4 stele, relaxați-vă la piscina exterioară în stilul celor de la Hollywood, testați bucătăria autentică, dar mai ales, trăiți-vă povestea de dragoste sau puneți bazele unei afaceri de succes doar în cadrul privat al legendarului hotel Elite din Oradea.


Camere

Rezervă-ți o experiență unică

Subscribe Now