Elite Resort Hotel

Revelion de elită, un an de elită

Deşi a fost un an al schimbărilor, printre aspectele care nu s-au modificat se numără calitatea serviciilor oferite de Hotel Elite, ospitalitatea cu care sunt trataţi musafirii şi constanţa în evoluţie şi dezvoltare. Din anul 1998, de când a luat naştere, conceptul Elite a reuşit să îi impresioneze pe cei ce i-au trecut pragul datorită elementelor sale particulare care au redefinit standardele în materie de calitate şi inovaţie. Datorită experienţelor frumoase pe care le-a facilitat, Hotel Elite a devenit o a doua casă pentru musafirii care i-au încercat serviciile. Şi în acest an, Hotel Elite a fost alături de dumneavoastră la celebrarea celor mai importante momente, punând la dispoziţie Sala de Evenimente Elite, contextul de vis pentru organizarea evenimentelor de top precum: nunţi, botezuri, aniversări sau evenimente cu specific corporativ. Din grijă pentru bunăstarea musafirilor, în paralel s-a dezvoltat centrul Elite Life, un concept creat din dorinţa de a plusa confortul şi de a satisface şi nevoile ce ţin de zona holistică.

Hotel Elite vă invită să marcaţi trecerea în noul an într-o manieră selectă, participând la un eveniment de calitate. La preţul de 300 de RON/ persoană, hotelul vă propune să vă alăturaţi în aşteptarea noului an la o seară de vis condimentată de cele mai alese bucate, scăldată în băuturile preferate şi animată de momentele artistice specifice. Meniul propus pentru seara de Revelion însumează o selecţie de gustări de tip bufet (Carpacio de Caracatiţă, Vitello Tonatto, Foie Gras cu marmeladă de gutui, Terină de iepure cu jeleu de prune, Rulou de brânză de capră cu nucă şi miere, Limbă de vită cu sos Rermoulat, Creveţi crocanţi cu Sos Cocktail, Ou de prepeliţă cu icre de păstrăv, Mozarella pe andive, Chiftea reinterpretată cu spanac şi ou, Somon la cuptor „Bella Vista”, Salată Nicoise, Salată de gorgonzolla şi iaurt, Salată Valdorf), gustări calde (Rulouri de biban cu sparanghel şi cartofi gratinaţi cu Sos Olandez sau Mousse de viţel în mantie de curcan şi piure de păstârnac şi sos Dulce Acrişor), feluri de bază delicioase (Muşchiuleţ de porc învelit în prosciutto şi salvie/ sos de vin şi cartofi traşi în unt şi spanac) şi deserturi care să vă îndulcească pentru intrarea în noul an. Muzica live şi DJ-ul vor crea o atmosferă incendiară, iar în completarea acestora, Hotel Elite a pregătit şi momente artistice care vă vor capta şi vă vor antrena.

În cazul în care vă faceţi probleme pentru starea dumneavoastră din ziua următoare, puteţi să uitaţi de ele deoarece hotelul vă propune o zi de refresh într-o manieră autentică şi cu siguranţă de efect. În prima zi a anului 2018, Hotel Elite vă invită la o masă festivă cu un meniu tradiţional ce vă va energiza şi vă va ajuta să păşiţi cu dreptul în noul an. Pentru 120 de RON/ persoană, sunteţi invitaţi să vă revigoraţi cu ciorbe acre (Ciorbă Peşte, Ciorbă Rădăuţeană sau Ciorbă de varză cu afumătură), iar pentru a prinde putere, vă propunem la alegere feluri de bază straşnice (Şniţel de vită cu crochete de cartofi, Pui „Elite” cu cartofi gratinaţi şi ciuperci sau Specialitate de porc cu bere şi cartofi piure cu pătrunjel).

Evenimentele organizate de Hotel Elite sunt speciale nu doar datorită atenţiei deosebite acordate organizării, ci şi prezenţei dumneavoastră, a musafirilor care decid să petreacă momente deosebite de acest gen într-un context select dar degajat. Intrarea în prima zi din an alături de dumneavoastră va fi o plăcere, cu atât mai mult cu cât aceasta va susţine un început fresh şi revigorant!