Elite Resort Hotel

Luna iubirii la Elite

Elite Boutique Hotel, Restaurant and SPA dedică luna Februarie cuplurilor și vă invită să petreceți clipe de neuitat alături de persoana iubită. Fie că vă aflați la prima întâlnire, fie că doriți să îl surprindeți pe cel de lângă dumneavoastră, ori să reaprindeți flacăra iubirii, Restaurantul Elite vă pune la dispoziție două oferte avantajoase, completate de rafinament și eleganță într-o ambianță romantică.

Prima ofertă include o cină romantică și acces SPA pentru 2 persoane la prețul de 180 RON/cuplu. Cuplul se poate delecta cu o cupă de Prosecco, un fel de bază la alegere – somon la grătar cu ratatouille de legume sau mușchiulet de porc cu salvie învelit în prosciutto, jeleu de sfeclă și cartofi gratinați cu spanac și tort imperial de ciocolată. Această ofertă este disponibilă pe bază de rezervare pe durata întregii luni Februarie.

Cea de-a doua ofertă include cina de Valentine’s Day și acces SPA pentru 2 persoane la prețul de 250 RON. Meniul include: sticlă de Prosecco, aperitiv foie gras cu jeleu de măr gutui, fel de bază la alegere – somon la grătar cu ratatouille de legume sau mușchiulet de porc cu salvie învelit în prosciutto, jeleu de sfeclă și cartofi gratinați cu spanac și tort imperial de ciocolată. Această ofertă este disponibilă pe bază de rezervare în data de 14 Februarie.

Pentru a vă răsfăța, Elite Life Beauty and Wellbeing SPA vă pune la dispoziție și o sesiune de relaxare la SPA, inclusă în oricare dintre cele două oferte. Facilitățile includ: piscină încălzită exterioară, saună uscată, saună umedă, saună salină cu infraroşu, jacuzzi interior şi exterior, sală de fitness și sală de relaxare cu design Feng Shui. Accesul include: papuci de unică folosință, prosoape și halate pe care le veți găsi în incinta SPA-ului.

Menționăm faptul că pachetul se achită integral la recepție, iar cina și SPA-ul trebuie să aibă loc în aceeași zi.

Vă așteptăm să petreceți alături de noi o lună magică a iubirii!