Elite Resort Hotel

Restaurantul Elite a lansat noul meniu

A fost lansat noul meniu al restaurantului Elite. Veți fi întâmpinați de o explozie de culori și arome unice, regăsite în preparate delicioase și spectaculoase. Bucatele, atât cele tradiționale, cât și cele internaționale sunt completate de preparate speciale pentru vegetarieni sau vegani, bucătarii fiind mereu pregătiți să adapteze rețetele în funcție de preferințele sau nevoile oaspeților.

Meniul atent conceput conține o varietate de preparate, de la specialitatea bucătarului, gustări, supe, paste, risotto, la preparate din diferite tipuri de carne și garnituri, desert și băuturi pentru toate gusturile. Nu lipsește nici specialitatea casei: un preparat cu tradiție, cocoșelul de Bretagne la grătar și salata verde cu dressing de iaurt care îl însoțește, vă îndeamnă la o delectare culinară. De asemenea, trebuie încercată și specialitatea bucătarului: rasol de vită cu legume și sos de vișine. Indiferent ce alegeți, noua prăjitură cu ciocolată, semnătură a casei Elite, reprezintă încheierea perfectă meniului dumneavoastră.

Odată începută călătoria prin meniu, veți observa că noul design creativ este ușor de urmărit și vă pune la dispoziție toate informațiile suplimentare de care aveți nevoie. Pentru a vă ajuta în luarea deciziei de comandă, meniul include o prezentare a preparatului expus.

Atmosfera restaurantului este plăcută, definită de rafinament, eleganță și bun gust. Toate acestea, împreună cu servirea impecabilă sunt doar câteva dintre elementele ce definesc restaurantul Elite și meniul savuros. Preparatele se adresează unei game largi de clienți. Bucatele sunt pregătite cu atenție, finețe și respect pentru oaspete. Se urmărește un echilibru nutrițional și se păstrează rețetele tradiționale, adăugându-se însă un strop de originalitate.

Noul meniu al restaurantului Elite reprezintă alegerea potrivită pentru cei care doresc o adevărată experiență culinară într-un cadru intim.

Vizualizați noul meniu Elite aici.