Elite Resort Hotel

Un eveniment de Elită

O sală de evenimente nu reprezintă o simplă încăpere, ci locul în care petreceți momente importante din viața dumneavoastră. Amplasată într-un cadru feereic, sala de evenimente Elite este una din cele mai bine poziţionate săli din Oradea, fiind situată ultracentral și având un număr mare de locuri de parcare disponibile. Sala se află în incinta hotelului Elite, un hotel boutique de 4 stele, deschis în anul 1998.

Spațiul în care se desfășoară un eveniment, asigură succesul acelui eveniment. Hotel Elite vă pune la dispoziție spațiul ideal pentru conferințele, seminariile, workshop-urile, prezentările și evenimentele personale pe care doriți să le organizați. Indiferent că este vorba despre nunta mult visată, botezul copilului, găzduirea unei seri magice de gală sau a unei seri tematice, decorul și ornamentațiile sălii vă vor ajuta în crearea unei atmosfere de neuitat.

Într-o ambianță plăcută, elegantă și intimă, sala de evenimente dispune de o capacitate de 200 de locuri. Odată cu rezervarea sălii, hotelul vă asigură tot personalul necesar pentru buna desfășurare a evenimentului, dar și aparatura și partea de logistică, aici fiind incluse utilizarea videoproiectorului, a flipchart-ului sau a tablei albe, accesul gratuit la Internet WiFi și utilizarea sistemului audio integrat. Interiorul sălii poate fi reamenajat astfel încât să se modeleze după necesitățile dumneavoastră și după tematica evenimentului: pot fi adăugate scaune, modificat amplasamentul meselor, reamenajată recepția și holul, iar dacă se solicită, se poate pune la dispoziție și terasa acoperită, grădina sau spațiul din jurul piscinei. Calitatea serviciilor se regăsește în atenția la detalii și profesionalismul caracteristic echipei Elite.

Fiind un hotel de clasă superioară, complexul Elite vă conferă spațiul perfect pentru a profita de varietatea facilităților: restaurant (cu un meniu internațional bogat), spa (în cadrul căruia se regăsesc tratamente de relaxare, rejuvenare sau remodelare corporală), piscină și desigur, sală de evenimente. Oaza de liniște nu se regăsește doar în exteriorul hotelului (fiind situat în imediata apropiere a Crișului Repede, a Dealului Ciuperca și a Parcului I. C. Brătianu), ci și în interiorul acestuia, printr-un aer liniștit, vintage, ce poate fi resimțit în fiecare detaliu.

Cele mai importante evenimente din viață trebuie petrecute într-un loc pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Nu ezitați să ne contactați la nr. de tel. (+40) 259 414 924 sau la adresa de email receptie@hotel-elite.ro pentru a discuta mai multe detalii.