Elite Resort Hotel

20 de ani de elită

Luna iunie a anului 2018 marchează aniversarea de 20 ani a Elite Resort Hotel!

Familia Ochiş a înființat Elite Boutique în anul 1998 în inima orașului Oradea. De-a lungul celor 20 de ani, complexul Elite a fost gazda a numeroși oameni de afaceri, politicieni sau celebrități locale și internaționale. Grandoarea clădirii nu este dată de dimensiunile ei impunătoare, ci de capitalul uman și oaspeții cosmopoliți care i-au trecut pragul. Așadar, se poate spune cu certitudine faptul că Elite este locul unde s-au scris cele mai frumoase povești de dragoste, unde s-au semnat tratate, unde s-au dezbătut idei și ideologii mărețe și de unde a izvorât inovația care avea să modifice definitiv imaginea orașului Oradea. Acesta s-a dezvoltat treptat devenind Elite Resort Hotel – un hotel de 4* cu restaurant, piscină, SPA, centru medical, precum și sală de evenimente.

Ultima adiție a hotelului este Complexul Balnear Medical Elite Life, în cadrul căruia atât orădenii, cât și turiștii pot să beneficieze de tratamente și terapii menite să îmbunătățească starea de sănătate a pacienților, precum electroterapia, magnetoterapia, laserterapia, kinetoterapia, hidrokinetoterapia și unul dintre cele mai moderne tratamente la ora actuală – terapia Tecar – prin care se stimulează autovindecarea. SPA-ul de înaltă clasă, în cadrul căruia musafirii se pot relaxa sau bucura de diverse tratamente de slăbire, detoxifiere și înfrumusețare, a fost premiat la nivel național. Unul dintre avantajele oferite de Elite Life este reprezentat de camerele puse la dispoziție de Elite Resort Hotel pentru persoanele care doresc să beneficieze de tratamente pentru o perioadă mai îndelungată. De asemenea, sala de evenimente cu design belle époque, este perfectă atât pentru evenimente corporate, cât și pentru nunți, aniversări sau botezuri.

Încărcați cu istorie, amintiri și reușite, Elite Resort Hotel mulțumește tuturor celor care au ales să le fie alaturi. „Indiferent de motiv, noi am încercat mereu să le depășim așteptările și să ne bucurăm de fiecare moment împreună. Pe viitor vom continua să ne deosebim prin calitate, profesionalism și o echipă de excepție”, declară Karina Ochiș.

Urmăriți pagina de facebook a Elite Resort Hotel – www.facebook.com/oradeahotelelite precum și website-urile www.hotel-elite.ro și www.eliteliferesort.com pentru a fi la curent cu surprizele pregătite de aceștia în luna aniversară. #20yearsofelite