Elite Resort Hotel

Răsfăț în „Săptămâna femeii” la Elite

Elite Boutique Hotel, Restaurant and SPA dedică „Săptămâna femeii” tuturor doamnelor și domnișoarelor și vă pune la dispoziție o ofertă valabilă în perioada 5-11 Martie. În această săptămână de răsfăț vă puteți delecta cu mâncăruri alese, servite într-o ambianță elegantă și rafinată și vă puteți relaxa în cadrul SPA-ului.

Meniul restaurantului cuprinde o varietate largă de preparate. Puteți începe deliciul culinar cu o gustare la alegere: frigărui de creveți cu sos cocktail/lămâie/asiatic, bruschete mixte, salată de icre de crap sau salată de Zucchini cu roșii și ciuperci. Ca fel de bază puteți alege între pui „a la Elite” cu cartofi gratinați și broccoli, specialitate de porc „Porchetta” cu cartofi și spanac, păstrăv la cuptor cu legume sau risotto cu hribi. Pentru ca acest răsfăț culinar să fie complet, vă invităm să savurați și desertul, alegând între cheesecake cu vișine, prăjitură Elite, clătite la cupă cu sos de caramel sau banană caramelizată cu ciocolată. Totodată, sunt incluse în pachet și un pahar de vin roșu sau alb și apă plată ori minerală. Meniul este în valoare de 80 lei/persoană.

Doamnele și domnișoarele pot de asemenea profita de o reducere de 25% la toate facilitățile și tratamentele existente în cadrul SPA-ului. Astfel, accesul SPA este în valoare de 40 lei/persoană. Facilitățile includ: piscină încălzită, saună uscată, saună umedă, saună salină cu infraroşu, jacuzzi interior şi exterior, sală de fitness și sală de relaxare cu design feng shui. Papucii de unică folosință, halatele şi prosoapele se regăsesc în incinta SPA-ului.

Noi știm că meritați tot ce e mai bun și vă recomandăm următoarele servicii, reduse și acestea: tratament de remodelare corporală cu aparatul Bodyfarm Eximia (preț vechi: 250 lei/ preț redus: 180 lei), tratament intens facial de hidratare cu bambus ( preț vechi: 150 lei/ preț redus: 110 lei), tratament pentru umplerea ridurilor (preț vechi: 200 lei/ preț redus: 150 lei), masaj de relaxare (preț vechi: 80 lei/ preț redus: 60 lei) și drenaj limfatic (preț vechi: 50 lei/ preț redus: 35 lei).

Vă așteptăm să vă răsfățați la Elite.