Elite Resort Hotel

Elite Life Beauty and Wellbeing SPA vă propune circuitul SPA Elite

Pentru a beneficia la maxim de facilitățile pe care Elite Life Beauty and Wellbeing SPA vi le pune la dispoziție, vă propunem un circuit SPA de 160 de minute menit să vă energizeze și să vă relaxeze.

 

Acest circuit SPA se desfășoară în etape, fiecare tratament având o durată de timp prestabilită. Vă recomandăm să începeți circuitul cu o baie de 30 minute în piscina exterioară sau în jacuzzi.

 

Recomandăm ca îmbăierea să fie urmată de o perioadă de 15 minute în sauna uscată. Sauna uscată crește temperatura corpului, accelerează metabolismul țesuturilor, ajută la eliminarea toxinelor printr-un transpirat puternic, reglează presiunea sângelui, îmbunătățește circulația în țesuturi, relaxează mușchii și eliberează căile respiratorii.

 

A 3-a etapă se petrece în sauna turcească. Cu toate că atmosfera din sauna turcească permite în general o ședere mai îndelungată, pentru circuitul de față Dr. Lestyan vă propune o durată de 10 minute. În acest context, corpul este stimulat să transpire mai puternic și să elimine o cantitate mai mare de toxine. Tratamentul este recomandat pentru persoanele cu probleme ale circulației venoase, fiind propice și celorlalți vizitatori, pentru tratarea răcelilor sau executarea unor ritualuri orientale.

 

Tratamentul în sauna salină cu infraroșu, cea de-a 4-a etapă, trebuie efectuat de asemenea pe o durată de 15 minute. Aerul sărat emanat nu este poluat, nu irită mucoasele respiratorii și nu conține alergeni. Cel mai important rezultat obținut în urma unui tratament în acest tip de saună este decongestionarea și dezinfectarea mucoasei respiratorii. Terapia cu infraroșu are efecte antispastice, analgezice și antiinflamatorii. Este recomandată în special persoanelor cu afecțiuni reumatice, însă poate fi utilizată cu încredere de către toți vizitatorii Elite Life Beauty and Wellbeing SPA.

 

Cea de-a 5-a etapă are loc în jacuzzi. Este recomandată o sesiune de 30 minute în timpul căreia este stimulată circulația sângelui, tensiunea din ceafă și spate este îndepărtată, se elimină toxinele din piele și se oxigenează țesuturile.

 

Cele 30 minute petrecute în zona de relaxare cu saltele încălzite cu jad și germaniu, reprezintă o încheiere perfectă pentru circuitul SPA. Aceste saltele ajută la ameliorarea durerilor de mușchi și de oase, emit ioni negativi, generează un grad ridicat de confort, reduc stresul, îmbunătățesc circulația sângelui și catifelează pielea, având totodată și proprietăți anticancerigene.

 

Masajul de relaxare reprezintă o completare a acestui circuit SPA, fiind realizat cu ajutorul unui membru al echipei Elite Life, într-o sesiune de 30 minute.

 

În toată această perioadă, recomandăm consumarea apei alcaline Kangen și a ceaiurilor din plante medicinale pentru a ușura eliminarea toxinelor din corp și pentru a asigura o bună hidratare a celulelor. Pe întreaga durată a parcurgerii circuitului SPA  și a tratamentelor, accesul se face doar cu papucii de unică folosință, alături de halatele și prosoapele pe care le veți găsi în incinta SPA-ului.

 

Menționăm că atât înainte de a intra în piscină, cât și după fiecare etapă a circuitului SPA, este obligatoriu un duș cu apă la temperatură medie.

 

Clienții centrului SPA pot dispune de prezența și de sfaturile specialiștilor și a echipei medicale, condusă de doamna doctor Marieta Lestyan.

 

Contactați un membru al echipei pentru mai multe detalii.