Elite Resort Hotel

Elite Life

O oază de liniște și răsfăț

Elite Life Beauty and Wellbeing SPA a fost creat pentru cei ce își doresc să ia o pauza de la agitația urbană. Aflat chiar în inima orașului Oradea, la umbra bătrânilor copaci din Parcul Brătianu, SPA-ul din incinta hotelului Elite poate fi vizitat atât de oaspeții veniți de pe alte meleaguri, cât și de locuitorii orașului. Reprezentând un mix inedit între servicii ireproșabile, facilități de top și tratamente de înfrumusețare de ultimă generație, Elite Life SPA este o combinație unică între un SPA tradițional și un SPA medical. Vă puteți astfel bucura de serviciile individuale pe care le găsiți în meniu sau prin intermediul pachetelor personalizate, concepute în funcție de obiectivul vizat (rejuvenare, remodelare corporală, detoxifiere, echilibrare spirituală și lista poate continua). Elite Life SPA este locul în care vei dori mereu să te reîntorci și de unde vei pleca de fiecare dată învăluit într-o stare de spirit pozitivă, dar și simțindu-te mai senin, relaxat și echilibrat.

Pentru informații suplimentare și rezervări, sunați la nr. de telefon al recepției: + 40 259414924 sau al dnei. Dr. Marieta Lestyan: +40 721 256 697.
Deschis între orele: 13:00–22:00 Luni – Vineri și 09:00–22:00 Sâmbătă – Duminică.

Elite Life pornește de la povestea Karinei Ochis, antreprenoarea care a pus bazele oazei de liniște din centrul orașului Oradea. Provenind dintr-o familie de oameni de afaceri, fondatoarea SPA-ului a înțeles pe pielea ei importanța relaxării într-o lume dominată de agitația cotidiană. Iar dacă prin SPA-ul tradițional s-a deconectat de la rutina zilnică, partea de servicii medicale a jucat un rol-cheie în procesul spectaculos de slăbire prin care Karina a pierdut peste 30 de kilograme. Întregul concept de SPA medical a fost creat în strânsă colaborare cu dr. Marieta Lestyan, expertă în cosmetică medicală, activând în domeniu de peste 20 de ani. Dr. Lestyán este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” și în prezent conferențiar în cadrul Universității din Oradea. Totodată este Doctor în Științe Medicale, tehnician nutriționist și estetician acreditat.