Elite Life

Oradenii si turistii care doresc sa se relaxeze sau sa beneficieze de tratamente de recuperare sunt așteptati la cel mai modern complex balnear medical din Oradea.

Baza de tratament dispune de aparatura medicala de ultima generatie si de o echipa de specialisti in recuperare, coordonata de domnul Dr. Moraru Gheorghe, reputat medic specialist in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie.

In cadrul centrului se trateaza boli reumatologice de tip inflamator cronic, boli reumatismale degenerative, boli neurologice, afectiuni ortopedice si postraumatice, stari si sechele dupa operatii, complicatii ale diabetului, dar si boli metabolice.

Deschis intre orele 09:00 - 18:00 de Luni – Vineri.

In afara programului, Elite Life functioneaza in regim SPA. Va puteti astfel relaxa la piscina sau va puteti bucura de diverse tratamente de slabire, detoxifiere si infrumusetare.

Pentru mai multe informatii va invitam sa dati click aici, sa sunati la numarul de telefon 0733 999 233 sau sa ne contactati la adresa de e-mail recuperare@eliteliferesort.com.

La Elite Life vii cu reumatism si pleci cu romantism!